Bedrijfsuitje Mipapo - Doorn
Bedrijfsuitje Mipapo - Doorn

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.mipapo.nl
Bedrijfsuitjes
Catering
Locatie
Gastenboek
Bedrijfsuitje Majoor

Mipapo 12.30 - 12.55 uur | Opkomst

Er schalt nostalgische militaire marsmuziek van het bivak van Mipapo dat al van ver te horen is. Bij aankomst doet de foerier een welkomstwoord en ontvangt u een legeroverall en een veldpet. Als iedereen in het groen gehuld is, is er koffie, thee en koek.

Mipapo 12.55 - 13.10 uur | Appèl & Exercitie

Iedereen aantreden en opstellen in gelid! De commandant van Mipapo heet iedereen van harte welkom en start het programma met een korte les militaire exercitie. U leert onder meer: ’Geef - Acht’, ’Voorwaarts - Mars’, ’Links en Rechts - Om’ en ’Op de plaats - Rust!’.

Mipapo 13.10 - 13.15 uur | Teamindeling

De commandant van Mipapo verdeelt de groep willekeurig of conform een door de groep zelf vooraf opgestelde lijst, in pelotons van 10 tot 20 personen. Elk peloton krijgt een eigen instructeur toegewezen die zijn peloton in 3 of 4 teams verdeelt. Elk team krijgt ter herkenning een eigen kleur keycord.

Mipapo 13.15 - 14.00 uur | Morseoefening

In kleine groepjes moeten allerlei eenvoudige opdrachten worden uitgevoerd. De opdrachten moet naar elkaar door worden geseind middels Morse. Morse is een communicatiecode, bestaande uit met tussenpozen uitgezonden signalen, die letters, leestekens en cijfers vertegenwoordigen.
Bedrijfsuitje (her)beleef de militaire dienstplicht bij Mipapo