Bedrijfsuitje Mipapo - Doorn
Bedrijfsuitje Mipapo - Doorn

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.mipapo.nl
Bedrijfsuitjes
Catering
Locatie
Gastenboek
Bivak

Vlag Mipapo Bivak Mipapo
Op Landgoed Beukenrode tussen Doorn en Driebergen heeft Mipapo een eigen outdoor locatie die wordt gedeeld met vier zusterbedrijven van de Bedrijfsuitjes Groep: Highland Events, Out-Doorn, Bounty Hunt en Alpenfest.

Vlag Mipapo Vlakbij Utrecht
Het bivak van Mipapo ligt op een sfeervolle open plek midden in het bos van Landgoed Beukenrode dat deel uitmaakt van de Utrechtse Heuvelrug. Naast het bivak ligt het particuliere voetbalveld van Landgoed Beukenrode waarvan de bedrijfsuitjes Groep de hoofdgebruiker is. Het bivak ligt zeer centraal in midden Nederland, nabij de afslag Driebergen-Zeist aan de A12. Utrecht en Amersfoort zijn vlakbij.

Vlag Mipapo Legertenten
Op het bivak van Mipapo staan 2 grote legertenten met elk een zitcapaciteit van circa 100 personen. Ook is er een kleinere, zogenaamde boogtent die voornamelijk wordt gebruikt als kleedruimte. Alle tenten zijn voorzien van elektriciteit en verlichting. De tenten kunnen in enkele minuten tijd worden verwarmd zodat het er altijd aangenaam vertoeven is.

Vlag Mipapo Sanitair, horeca, opslag
Mipapo beschikt over eigen sanitair, een kantine-unit, een groot aantal opslagcontainers en een drietal gezellige vuurplaatsen. De dikke DAF YA328 uit 1956 en de DAF YA126 uit 1957 rijden beide niet meer maar staan ter decoratie opgesteld. Ze vormen een favoriete achtergrond voor groepsfoto's.

Vlag Mipapo Vergaderen
Behalve voor bedrijfsuitjes is het bivak van Mipapo ook voor andere doeleinden een zeer geschikte locatie. Veel van onze klanten combineren hun bedrijfsuitje met een vergadering, presentatie, bespreking, training, lezing of reŁnie.

Plattegrond Landgoed Beukenrode Doorn