Bedrijfsuitje Mipapo - Doorn
Bedrijfsuitje Mipapo - Doorn

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.mipapo.nl
Bedrijfsuitjes
Catering
Locatie
Gastenboek
Bedrijfsuitje (her)beleef de militaire dienstplicht

De Telegraaf: "Vervlogen stukje 'groene' geschiedenis komt tot leven."

Ster bedrijfsuitje Mipapo Militaire dienstplicht
In mei 1997 is in Nederland de militaire dienstplicht opgeschort. Ben je destijds afgekeurd, hoefde je - bijvoorbeeld als vrouw - niet in dienst, ben je van een jongere generatie, was je dienstweigeraar of wil je nog eens op herhaling? Mipapo neemt je terug in de tijd en roept je op voor 'opkomst voor eerste oefening' of ’opkomst voor herhaling’.

Ster bedrijfsuitje Mipapo Bedrijfsuitje voor iedereen (M/V)
Hindernisbaan? Opdrukken? Kruipen en ploeteren? Drillen? Welnee. De nadruk bij alle activiteiten van Mipapo ligt op een combinatie van plezier, samenwerken en doelgericht en oplossend denken. Iedereen, ongeacht fysieke gesteldheid of conditie, kan gelijkwaardig aan alle activiteiten deelnemen. De bedrijfsuitjes worden geleid door oud-beroepsmilitairen van het Korps Mariniers en de Koninklijke Landmacht die u een onvergetelijke dag willen bezorgen.

Ster bedrijfsuitje Mipapo Eigen locatie in Doorn (vlakbij Utrecht)
Mipapo heeft een eigen permanent militair bivak in de bossen van Landgoed Beukenrode tussen Driebergen en Doorn. Het is een sfeervolle plek met prima faciliteiten tot ongeveer 200 personen. De bereikbaarheid van Mipapo is uitstekend. Doorn ligt zeer centraal in Nederland aan de snelweg A12, vlakbij Utrecht, Amersfoort en Zeist.

Ster bedrijfsuitje Mipapo Catering
Bij Mipapo kunt u geheel in stijl van het leger dineren. Onze foerier zal uw verwachtingen ruimschoots overtreffen! U kunt op ons bivak uiteraard ook ontbijten, lunchen en prima vergaderen. Welkom!.

’Mipapo’ is een afkorting van ’Militair PasPoort’